Viitorul Zalău a ratat calificarea în faza zonală a Campionatului Naţional

Echipa pregătită de Daniel Sabou a pierdut ambele manşe din cadrul fazei interzonale, în faţa juniorilor de la Viitorul Cluj

Clasată pe primul loc la finalul fazei judeţene a Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor E, Viitorul Zalău a fost nevoită să treacă şi de o dublă manşă în faza interzonală, unde a întâlnit juniorii de la Viitorul Cluj.
La scurt timp după aflarea adversarului, managerul clubului zălăuan, Daniel Sabou, a declarat că formaţia clujeană porneşte cu prima şansă, ceea ce s-a şi demonstrat în cele două partide. Juniorii zălăuani au pierdut cu scorul de 5 – 2 meciul tur, susţinut pe terenul celor de la Viitorul Cluj, iar returul disputat sâmbătă, la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean, s-a încheiat tot cu victoria formaţiei clujene, care s-a impus cu 3 – 0. Dacă în partida de la Cluj, gazdele au condus cu scorul de 5 – 0, iar în partea a doua, Zalăul a redus din handicap prin „dubla” lui Alex Mare, în duelul de la Zalău, clujenii au avut avans minim la pauză, 1 – 0, iar în repriza a doua au mai marcat de două ori.
„Faptul că majoritatea jucătorilor mei au fost mai mici cu un an decât adversarii lor nu este o scuză, dar este o realitate care, la nivel de juniori contează destul de mult. Viitoru Cluj a fost echipa mai bună, cu jucători mai masivi şi a meritat calificarea în faza zonală. În meciul de la Cluj, jucătorii mei cred că s-au speriat puţin de adversarii lor, dar, după pauză, am avut o evoluţie mai bună. La Hereclean a fost un meci destul de echilibrat, însă adversarii au ştiut să profite de anumite greşeli pe care le-am făcut. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru faptul că s-au calificat până în această fază, chiar dacă am pierdut ambele partide”, a afirmat managerul Daniel Sabou.
Viitorul Zalău: Răzvan Lung, Alex Băbţan – Ştefan Neagotă, Alex Mare, David Kabai, Marco Kabai, Mario Ciurbe, Barbul Chris, Emanuel Săran, Antoniu Ilieş, Dezci Eduard, Raul Toth, Ionuţ Brândea, Alexandru Opriş, Rareş Pătcaş, Artur Goarnă şi Elekeş Sergiu. Antrenor: Daniel Sabou

Leave a Comment